top of page

Do., 23. Mai

|

Arti et Amicitiae

Dark Lights - Bright Light - 23 May 2024

Die Frühjahrs-Vorstellungsreihe von WDT "Dark Lights - Bright Light" wird eine Live-Performance und Tanzfilme im Arti et Amicitiae an 23 May. Bitte sehen Sie unten weitere Informationen.

Dark Lights - Bright Light - 23 May 2024
Dark Lights - Bright Light - 23 May 2024

Zeit & Ort

23. Mai 2024, 20:30 – 22:30

Arti et Amicitiae, Rokin 112, 1012 LB Amsterdam, Niederlande

Über die Veranstaltung

ARTI SHUFFLE DARK LIGHTS – BRIGHT LIGHTS SAGÍ AMIR GROS - DANS, FILM & CREATIEVE FILOSOFIE

Sagí Amir Gros – Amsterdammer & Berliner die ook in Keulen werkt – is choreograaf, filmmaker en artistiek directeur van WDTanztheater in Duitsland en heeft zijn eigen Stichting GrossDanceCompany in Amsterdam. Sagí komt oorspronkelijk uit Tel Aviv en heeft meer dan de helft van zijn leven doorgebracht in zowel Duitsland als Nederland.

Sagí ontwikkelde de choreografische filosofie ‘Physical Script’ waarin persoonlijke verhalen die inclusiviteit en verbondenheid bevorderen zich ontvouwen. Hij behandelt hedendaagse en relevante thema’s over identiteit en inclusie en hij belicht individuele verhalen. Sagí’s werk is internationaal gepresenteerd, onder andere in het Louvre in Parijs, Museum Ludwig in Keulen en het Michigan Ballet Theatre.

Tijdens deze Arti Shuffle avond krijgen we een inkijkje in de creatieve wereld van Sagí en leren we zijn persoonlijke werkwijze kennen; een mix van choreografie, film, theater en hedendaagse filosofie. Een open gesprek met de kunstenaar, de interviewer en het publiek.

Deze avond is een samenwerking met WDTanztheater Duitsland & GrossDanceCompany Nederland.

Wil je meer weten over Sagi Gross? Lees hier een artikel op Crescendo over Sagí of volg hem op instagram

Beeld: Sagí Amir Gros Germany, fotograaf Oliver Hohlfeld

Diese Veranstaltung teilen

bottom of page